RO | EN
Romana Engleza
Contact webmail
Compania | Servicii | Parteneri | Filiale | Disclaimer | Contact
Service auto
 
Vopsitorie
Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu in suprafata de 700 mp, dotata corespunzator. Compania noastra este printre putinele din tara care dispune de mijloace tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Este evitata folosirea sudurii, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. Solutia aleasa este cea a deformarii la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si robotul de rederesat caroserii). 

In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat. Pentru realizarea acestor operatiuni atelierul este dotat cu echipamente realizate de Autorobot, Einhell si Werther. 
Vopsirea autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu in suprafata de 700 mp.Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice. Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in statii speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea serviciului prestat. Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii. 
Izolarea vehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite. Aerul uscat folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.Atelierul este dotat cu trei standuri de preparare a vopselelor (marca Standox) toti specialistii nostri in vopsit detinand atestate de calificare de la aceste companii. Atelierul este dotat cu echipamente Standox.