RO | EN
Romana Engleza
Contact webmail
Compania | Servicii | Parteneri | Filiale | Disclaimer | Contact
Principalele servicii

 

 
Transport autoturisme

Triton International Cargo (TIC) este o companie privata fondata in anul 1999. Principalul său obiect de activitate este reprezentat de servicii logistice pentru mărfuri generale.

Incepand cu anul 2000 societatea noastra este specializata in servicii de logistica pentru autoturisme si piese de schimb. Dintre brandurile reprezentate în România putem menționa Peugeot si Citroen. În anul 2002, activitatea noastra a devenit concentrata pe următoarele mărci: Toyota, Hyundai, Subaru, Honda și acoperă, în prezent, transportam peste 20000 de unități / an.

Chiar de la inceput, activitatea logistica pentru autoturisme derulata prin intermediul nostru a fost desfasurata in Zona Libera Giurgiu si Bucuresti. Aceste zone au, în prezent, circa 79000 de metri patrati, principala platformă de circa 46000 de metri patrati fiind in Bucuresti. Acesta este locul în care asiguram stocarea, primirea, PDI și de distribuția pentru autoturisme.

Pentru transportul extern, principalele rute acoperite de noi sunt: Grecia, Bulgaria, Slovenia, Franța și Germania, Belgia.

De asemenea, oferim servicii de logistica, transport, depozitare și distribuție națională în principal pentru Toyota, Hyundai, Subaru. Sediul nostru din Bucuresti include un depozit de aproximativ 3000 m2.

Triton International Cargo activează ca expeditii internationale de aerian, maritim și rutier.